diumenge, 8 de febrer del 2009

M'agraden els Diumenges

Molta gent opina que els Diumenges són dies avorrits... Jo he après a gaudir-ne.
Hi ha dies que surts d'excursió, que baixes a Barcelona a veure una exposició, que vas amb el "cunyao" i la germana a fer fotos... hi ha mil coses a fer els Diumenges.
Fins i tot els Diumenges més casolans són bons Diumenges. Són els únics dies que puc aprofitar per fer allò que m'agrada.
Et lleves tard (un cop has dormit el mínim de 8 hores que el cos et demana!), fas el cafè, et dutxes i vas a buscar el diari. Cert que el podries consultar per Internet, però tinc la sensació que el Diumenge no és Diumenge sense un diari que rondi pel menjador de casa... de la taula al sofà i del sofà a la taula... Quin? Aquell del que fas la col·lecció... ara col·leccionem fotografies!
I ja t'ha passat el matí i arriba el dinar de Diumenge. I un dinar de Diumenge, ha de ser un dinar de Diumenge. Si no anem a veure als papes ens el fem a casa, que com a bones "emancipades" hem d'aprendre a cuinar! Avui toquen "migas"... embolica que fa fort!
Una mica de sobretaula, el cafè... i la migdiada, que tot i haver dormit força el cos te la demana!
I quan et lleves amb la mandreta... una peli, un llibre, fer l'àlbum de fotos, fer manualitats... o els deures d'alemany que vas deixant d'una setmana per l'altre...i que algun dia s'han de fer! I que carai, de tant en tant ve de gust fer-los.
Però arriba un moment que el cos et demana sortir de casa, i ara que hi som tant a prop que millor que baixar a fer la volteta de la Rambla, que té ni més ni menys la durada perfecte per escampar la boira!
I altre cop cap a casa, que es tard i vol ploure. De sopar... quelcom lleugeret que després del dinar de Diumenge...
I abans d'anar a dormir...au va, escriure'm al blog que després se'm queixen que no l'actualitzo!
Ah! I demà Dilluns!

1 comentari:

365 sonrisas ha dit...

Los domingos tienen que dejar de ser aburridos!!! Anímate con Lisboa, seguro que la disfrutas mucho y Easyjet tiene billetes baratitos!!!